Home » » VIDEO SEKS: NUAR KETAHUAN

VIDEO SEKS: NUAR KETAHUAN

Written By -RC- on Thursday, May 12, 2011 | 9:16 AM

dah kena delete lagi kat youtube
sementara kami akan upload video yg lebih HQ
layan dulu di blog DET (KLIK)



baca tentang cybertroopers anuwarmaniac meroyan
pasal video ni kat sini! (klik)

semua link2 baru yang dipost pada entry ni hilang
selepas masalah teknikal blogger.com tempohari
bloggers yang telah memasukkan REFORMASIN dalam
bloglist mereka harap inform semula di ruangan komen
untuk kami link blog anda di blog ini.
terima kasih!
Share this article :

+ comments + 6 comments

May 12, 2011 at 3:11 PM

KOMEN JURI : PITCHING OK GILE AR !! RASA ENJOY JE DENGAR.. BETUL2 DAPAT COMMUNICATE DENGAN PENONTON HEHEHEH...

BRO, MOHON LINK KAN BLOG AND FOLLOW. SAYA DA FOLLOW AND LINK BLOG ANDA.

http://anakcucujawa.blogspot.com/

May 12, 2011 at 3:34 PM

Salam bro,

Mohon link blog saya ke blog bro.

Pendekar Siber
http://pendekarberapi.blogspot.com/

May 12, 2011 at 7:52 PM

Link dh di add ke blog sy bro. mohon link back.

May 12, 2011 at 11:05 PM

apasal kena report plak niehh?upload lagi bro.gua tak sempat tengok.isk

May 13, 2011 at 12:23 AM

gambar je color... video hitam putih jugak...

May 13, 2011 at 12:35 AM

semua yg dah letak blog REFORMASIN kat blog masing2... you r linked! =)

Post a Comment
 
xxxx xxxx | xxxx | xxxx
Copyright © 2011. reformasin! -satira politikus- - All Rights Reserved
Template Created by xxxx Published by xxxx
Proudly powered by Blogger