Home » » PRK TENANG: HIKAYAT NORMALA!

PRK TENANG: HIKAYAT NORMALA!

Written By -RC- on Friday, January 28, 2011 | 12:08 PM

[click image for larger view]
Share this article :

+ comments + 5 comments

January 28, 2011 at 2:12 PM

slm bro
sungguh reatif blog bro
harap dpt link dan follow blog saya kembali

January 28, 2011 at 3:59 PM

Dulu Cikgu Maarof curi bini orang.
Sekarang lebai2 PAS yg makan ubat kuat hari2 tu nak ambil peluang pulak merampas Mala dpd Maarof!
Awaslah org2 spt Mat Sabu yg telah merampas bini kawan baik dia sendiri, ADUN selinsing yg telah balun bini kawannya di dlm koc keretapi, Anwar yg dah sah balun bini anak buahnya, Shamsidar!

January 29, 2011 at 4:39 PM

sanggup tinggal kerjaya guru sebab nak jadi ahli politik....entahlaaaa....

jenguk blog saya..
komik jugak..
.......
++KOMIK PEDIH++

January 29, 2011 at 9:14 PM

orang UMNgOk nie...modal dia hanya serang peribdi je... bukan serang PARTI. ye la tak de benda yg nak di kutuk. so kutuk la peribadi. fitnah memanjang.

February 14, 2011 at 11:05 AM

hai orang muda,

cuba selak balik laman2 haramkah yg dolu2! apa yg pemimpin2 pas, wartawan2 & kartunis terkenal zunar dr haramkah tak kutuk Tun M & seluruh pemimpin kerajaan. hingga sekarang, serangan peribadi dari pembangkang terhadap pemimpin2 kerajaan tak pernah berheti malah semakin biadap & penuh tipu muslihat... secara peribadi arwah fadzil noor pernah memburuk2kan Tun hingga tak tergamak kt dengar...terlalu sadis. akhirnya siapa yg Allah SWT hinakan melalui percakapan2 mrk sendiri....

Post a Comment
 
xxxx xxxx | xxxx | xxxx
Copyright © 2011. reformasin! -satira politikus- - All Rights Reserved
Template Created by xxxx Published by xxxx
Proudly powered by Blogger