Home » » PENJAWAT AWAM PRO-PEMBANGKANG...

PENJAWAT AWAM PRO-PEMBANGKANG...

Written By -RC- on Wednesday, February 2, 2011 | 1:43 PM

Share this article :

+ comments + 14 comments

February 2, 2011 at 1:57 PM

hahahaa.. elok benor la gmbo nih... tepat!!!

February 2, 2011 at 2:44 PM

imo, kalo sokong pembangkang senyap2 xkisah la sangat... ini sampai ade yg amik cuti tipu unt bagi support kat pembangkang, sampai 21hari pun ade (u know who...) satu lagi pasal businessman yg dapat tender kerajaan berjuta2 siap bagi duit unt support dana kempen pembangkang... bleh listkan kalo satu hari keadaan memerlukan!

February 2, 2011 at 4:39 PM

salam perjuangan,
blog saudara sudah saya pautkan. terima kasih

February 2, 2011 at 8:04 PM

elok letak jwtn je diaorg ni, buat apa bg makan anak isteri dgn duit gaji haram :)

February 3, 2011 at 11:10 AM

Kerajaan kena tegas dgn org2 yg mcm ni..1 or 2 kes, mmg Pembangkang akan jadikan isu bila kita amik tindakan terhadap org2 yg mcm tu, tp persetankan jer..lama2 ia akan senyap jugak, tp Kerajaan akan dapat mengurangkan dan mengawal anasir/agen pembangkang dlm Sektor Kerajaan. Sama ada kita lakukan atau kita jadi mangsa d kemudian hari. Fikr2kan lah..

February 3, 2011 at 4:37 PM

Kerajaan diberi mandat oleh rakyat untuk memerintah berpandukan Perlembagaan Persekutuan.

Kerajaan wajib memelihara supaya tidak ada mana2 pihak melanggar semangat dan roh perlembagaan itu yangtelah menjamin kehidupan rakyat berbilang bangsa dan agama selama ini.

Jika kerajaan gagal mempertahankan perlembagaan ini, rakyat akan menderita.

p/s: http://lintau-perak.blogspot.com

February 4, 2011 at 1:14 PM

Parti politik sepatutnya konstruktif kerana pembangkang juga adalah elemen penting dalam sistem demokrasi.

Malangnya di negara kita pemimpin pembangkang memilih pendekatan destruktif.

Harapan kita adalah pada tangan Rakyat yang semakin matang untuk membina masa depan yang lebih baik dari pencapaian yang baik sekarang bersama UMNO-BN yang terbukti sebagai satu formula terbaik bagi negara majmuk.

p/s: http://laksabentan.blogspot.com

February 5, 2011 at 10:47 PM

saya baru sahaja menulis tentang isu ini
http://avimaruone.blogspot.com/2011/01/pesan-untuk-kwn2-dlm-kerajaan.html

February 7, 2011 at 8:44 AM

salam 1 Malaysia

Blog anda telah saya link kan...

February 8, 2011 at 10:51 AM

terbaik la link lu bro..
sy akan linkkn blog anda.. :)

TERBAIK..

February 14, 2011 at 4:18 AM

Penginapan PRK DUN MERLIMAU MELAKA:3 BUAH RUMAH Family@Home & 1 HOSTEL Hubungi 0123736548 http://jasinhomestay.blogspot.com/

November 5, 2011 at 6:18 AM

Salam,

DAP dalam konvensyen "Ke Mana Wang Anda" di Johor, melalui Tony Pua menyatakan akan mengurangkan kakitangan awam secara berperingkat kerana dianggap beban melalui pembayaran emolumen yang tinggi-Sin Chew Daily

Saya pun kakitangan awam gak, tapi saya tau memang ramai staf awam yang sokong pembangkang membuta tuli.. Tak kira le, Doktor, cikgu dan PTD,.. memang melihat usaha kerajaan dari sudut negatif. Kalau pembangkang burukkan PM, sokong tanpa menilai dulu, jaja cerita walaupun belum pasti betul... Sifat begini menyerlahkan kebangsatan kakiktangan awam jenis ni.

December 29, 2011 at 1:47 PM

pecat jerk...

February 11, 2012 at 1:15 AM

kalau guru jadi pembangkang..hanto je pi pedalaman..baru tau dia langit tinggi rendah..tu yang Anwar Ibrahim dulu buat masa dia jadi menteri pendidikan..SATU tu aje benda yang dia buat aku sokong..hehe

Post a Comment
 
xxxx xxxx | xxxx | xxxx
Copyright © 2011. reformasin! -satira politikus- - All Rights Reserved
Template Created by xxxx Published by xxxx
Proudly powered by Blogger